consultaties enkel na AFspraak 

NAAR AANLEIDING VAN DE PANDEMIE MET HET CORONAVIRUS KAN JE TOT EIND APRIL 2020 NIET MEER ONLINE BOEKEN! 

Aandachtsputen: 

- Gelieve onderstaande info eerst te lezen alvorens te bellen. 

- Lees ook de FAQ's ivm de corona pandemie: https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

- Kom niet naar de praktijk als je verkouden bent, grieperig bent,... Kom ook niet voor banale zaken die kunnen uitgesteld worden. 

- Lichte tot milde bovenste luchtweginfectie: probeer eerst uit te zieken & neem eventueel paracetamol voor de koorts. 

- Zwaar ziek, hoge koorts of ademhalingmoeilijkheden: bel ons teneinde te beslissen wat te doen. 

- Blijf zo veel als mogelijk binnen en doe enkel essentiële verplaatsingen! Beperkt zo veel als mogelijk contacten met andere mensen als dat niet hoeft! Zo beschermen we allemaal elkaar! 

- Voorschriften en andere documenten kunnen uitzonderlijk bekomen worden na een telefonisch consult. (zolang de pandemie lopende is). Uiteraard enkel voor patiënten die gekend zijn in de praktijk. 

- Mensen die reeds een afspraak hebben worden allen opgebeld om te verifiëren of de afspraak nog doorgaat of niet. U hoeft dus zelf niet te bellen naar de pratkijk. 

- Dringende vragen kunnen uitzonderlijk per email (via dokterstijn@gmail.com) gevraagd worden in het weekend en buiten de uren. Ik doe m'n best om deze volgens dringendheid te beantwoorden. 

- We verwachten ons eerste kindje rond 5 april 2020 en gingen in principe de week voor de bevalling reeds in bevallingsverlof gaan. We bekijken nog hoe we de komende periode zullen proberen door te raken. We danken u voor uw begrip. Ik probeer mij te engageren om zeker telefonisch zo veel als mogelijk te blijven antwoorden teneinde de vervangende artsen zo veel als mogelijk te helpen beslissen. 

Maandag 09:00 - 19:00 na afspraak
Dinsdag 09:00 - 19:00 na afspraak
Woensdag 09:00 - 19:00 na afspraak
Donderdag 09:00 - 12:00 na afspraak (namiddag steeds Wachtdienst (1733))
Vrijdag 09:00 - 19:00 na afspraak
Zaterdag Enkel op afspraak (volgens beschikbaarheid) / Wachtdienst (1733)
Zondag Wachtdienst (1733)

Gelieve steeds uw identiteitskaart, 2 klevers van uw mutualiteit, een lijstje met uw benodige medicatie en eventuele papieren in kader van verzekeringen of arbeidsongeschiktheid mee te brengen op consultatie! Dank u.

1 patiënt = 1 afspraak

Tot maximaal 50% van de afspraken kunt u online boeken, de overige afspraken kunt u telefonisch boeken (bij voorkeur tussen 9 en 12 voor planbare consultaties) via de secretaresse voor dringende problemen zijn we uiteraard de ganse werkdag bereikbaar.

Het secretariaat is in de ochtend vlot te bereiken tussen 9u en 12u. 

In de namiddag belt u ons best tussen 17u30 en 18u30. 

Voor dringende oproepen kunt u ons de ganse dag bellen. 

Huisbezoeken bij voorkeur telefonisch aanvragen voor 11u. 

* Vanaf 1 januari 2017 gebeuren alle consultaties op afspraak. Indien u online geen afspraak vindt gelieve ons dan zeker en vast te bellen. Algemene voorwaarden van toepassing. 

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief